Ön tudja, hogyan teheti tisztává és higiénikussá a medencevizet úgy, hogy mellőzi a klórkészítmények használatát? A megoldás a keringető rendszerbe épített sóbontó készülék, amivel a vízkezelés egyszerű és kényelmes, nem utolsó sorban pedig vegyszermentes. Nézzük, miről is van szó pontosan!

Természetes, hogy a fürdőzés csak ragyogóan tiszta vízben esik jól, a saját medence előnyeit csak úgy lehet kiélvezni, ha a vízkezelés sem marad el. A fertőtlenítés legalapvetőbb, mindenki által ismert megoldása a klórkészítmények használata, ám érthető, hogy sokan kutatják, milyen alternatívái vannak az erősen irritatív vegyszereknek. Az egyik ilyen opció a méltán népszerű sóbontó készülék, ami lényegében vegyszermentes víztisztítást tesz lehetővé, ehhez pedig mindössze közönséges konyhasóra van szükség. A vízbe adagolt só, valamint elektromos áram segítségével a sóbontó készülék hipoklórsavat állít elő, ami fertőtleníti a keringető rendszeren egyébként is átáramló vizet. A folyamat egy zárt rendszerben történik, a sóbontó készülék használata tehát teljes mértékben biztonságos, az automatizált működésnek köszönhetően pedig a fertőtlenítés folyamatos és egyenletes.

Mégsem ez az egyetlen érv, ami egy ilyen gép használata mellett szól, a sóbontó készülék ugyanis a fürdőzés élményét is képes fokozni. Mivel természetes módon az emberi testben is megtalálható sóoldat, azzal, hogy a medence vize enyhén sóssá válik, csökken a különbség a test és a víz sókoncentrációja között. Ez abban nyilvánul meg, hogy a medencevíz kevésbé szárítja ki a bőrt, sőt, kellemesebb érzés is megmártózni az így kezelt vízben.

Ha a sóbontó készülék felkeltette érdeklődését, és szeretné korszerűsíteni medencéjét, érdemes körülnéznie cégünk, a PGPLAST Kft. webáruházában! Kínálatunkban többféle típusú és teljesítményű gép kapott helyet, így Ön is meg fogja találni benne azt a modellt, ami megfelel az igényeinek, de a választásban is szívesen segítünk. A medence.shopping címre kattintva böngészhet termékeink között, kérdéseit pedig a +36-20-513-6797-es telefonszámon és az info@medence.shopping e-mail címen tudja feltenni nekünk. Várjuk megkeresését!