Egy kellemes fürdőzéshez nem kell más, csak egy fürdődézsa és az abba töltött sós fürdővíz. Otthonában is élvezheti a fürdőzés páratlan élményét.

Sokan kedvelik a dézsafürdőt, ami a hotelek, apartmanok wellness szolgáltatásai közé tartozik. Akik igénybe veszik az ilyen fürdőt, azok ellazulásra vágynak, szeretnének testileg, lelkileg is feltöltődni. Nincs is ehhez jobb választás, mint a fürdődézsában elkészített sós, forró fürdő.

A dézsafürdőt hagyományosan parajdi só felhasználásával készítik. Ez az ásványi anyagokban gazdag, finomítatlan só képes arra, hogy számos élettani hatásával magas szintre emelje a fürdőzést. Télen és nyáron is ki lehet használni a fürdődézsát, ezért is éri meg egy saját dézsára beruházni, ha van elég hely a felállításához és a beüzemeléséhez.

Amellett, hogy kellemes ücsörögni a fürdőben, az egészségügyi hatásai sem elhanyagolhatóak. Az, aki elmerül egy sós fürdőben, azonnal érezni fogja a fürdő nyugtató hatását. Búcsút mondhat a felgyűlt stressznek és a vállát nyomó feszültségnek. Ezzel még csak éppen elkezdődött a jótékony hatások sora, mert a dézsafürdőben ücsörögve javul a vérkeringés is, egy forró fürdőben izzadva méreganyagok is távoznak. A bőr szebb és puhább lesz, a sós fürdő valósággal fiatalít.

A dézsafürdőzés közben illóolajat is érdemes párologtatni, illetve hideg zuhannyal fokozni a forró fürdő hatását. Ez erősíti az immunrendszert, téli időszakra ideális felkészülés. A fürdődézsa dekoratív eleme a kertnek, udvarnak. A természetes fa borítás borovi fenyőből készül, ami mögött időtálló műanyag alkotja a dézsa testét. A kialakítása a könnyebb tisztítást és karbantartást segíti, a telepítése szintén problémamentes.

Saját fürdődézsát tud tőlünk vásárolni, ha a mi termékeinkből válogat. A www.pgplast.hu weboldalon fényképpel és leírással is bemutatjuk a megrendelhető dézsákat. A további tájékoztatást kérje a kollégáinktól, ezt megteheti a megadott elérhetőségeinken! Az info@pgplast.hu email címen és a 06-20-54-20-672 telefonszámon is tud érdeklődni a részletekről.