Megfogadta, hogy ebben az évben már több időt fordít a mozgásra? Szeretne a felesleges kilóktól megszabadulni, vagy erősítené a testét? Megvalósíthatja a terveit anélkül, hogy kimozdulna a hideg, csapadékos időben. Lehetősége van futópad, ellipszis tréner, szobakerékpár, és más sporteszközök használatára is a saját otthonában.

A téli időszakban is szükség van a rendszeres mozgásra. A hideg ellenére fontos különféle módszereket találni, amelyeket örömmel végezhet. Igaz, hogy a kellemes időben kiváló lehetőségek várják a szabadban, de addig is elengedhetetlen a sportolás.

Nem veheti el a kedvét a kevés szabadidő, a zord időjárás, és az sem, ha nem kedveli az edzőtermeket, ugyanis van minden szempontból kedvező megoldás. Bármikor dönthet fitneszgépek otthoni használata mellett, amelyek kedvező áron bérelhetőek, így meg sem kell vásárolni ezeket.

Sokan részesítik előnyben a futópad alkalmazását, ami lehetővé teszi a gyaloglást, a kocogást és a futást is. Jelentős mértékben elősegíti a helyes testtartást, erősíti az izmokat, nyugtatja az idegrendszert.

A biciklizésről sem kell lemondania, évszaktól függetlenül űzheti ezt a tevékenységet szobakerékpár segítségével. Ellipszis trénerrel pedig jótékony hatást fejthet ki az egész testre, egyszerre több izmot erősíthet, és könnyen égetheti a kalóriákat.

Egyszerűen és gyorsan teremthet kellemes környezetet az edzéshez az otthonában. Nagyszerű ötlet az egészsége megőrzése, és a céljai elérése érdekében.

Használja ki a sporteszköz bérlés lehetőségét, és valósítsa meg a terveit könnyen! Mozogjon rendszeresen a hideg idő ellenére, hiszen többféle megoldás közül választhat bármikor! A Virtness Centrum Bt. munkatársaiként lehetőséget nyújtunk futópad, ellipszis tréner, szobakerékpár kölcsönzésére, és rendelkezésére állnak más típusú termékek is.

Egyéni adottságai és az igényei szerint bérelheti tőlünk kedvező feltételekkel a megfelelő fitneszgépeket, amelyekről részletesen informálódhat a www.futopadkolcsonzo.hu internetes oldalon. Keressen bennünket bizalommal a 06-30-9922555-ös telefonszámon, vagy az info@virtnesscentrum.hu e-mail címen!